hoe hoog sta ik in Google check positie zelf.

Hoe hoog sta ik in Google? Check zelf je positie

Heb je je ooit afgevraagd: “Hoe hoog sta ik in Google?” Dit is geen willekeurige vraag, maar een sleutel tot het begrijpen van jouw digitale zichtbaarheid. In deze blog gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van zoekresultaten.

hoger in google met website

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google

Hoe krijg ik mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Het is en blijft een van de meest gestelde vragen in internetland. Met deze drie speerpunten kan jij je vindbaarheid van jouw site zelf optimaliseren en werken aan meer inline zichtbaarheid.

zelf SEO optimalisatie doen

SEO optimalisatie zelf doen

Heb jij moeite met het optimaliseren van je eigen WordPress website? Zelf SEO optimalisatie doen op je site is heel goed mogelijk als je een beetje thuis bent in WordPress. Met de plugin ‘Yoast’ kom je een heel eind. Hoe deze tool werkt leggen wij je uit.

zelf seo landingspagina maken Wordpress

Zelf SEO landingspagina maken

Met de juiste zoekwoorden je site zo goed mogelijk inrichten is een van de manieren om hoger in Google te komen. Het inrichten van een pagina werkt het beste als deze compleet ingericht is op één zoekwoord. Wil je dus op meerdere zoekwoorden scoren in Google, dan heb je ook meerdere pagina’s nodig. Een SEO landingspagina.

Website SEO optimaliseren

Optimaliseer je site met deze 8 tips!

Zie jij online mogelijkheden en heb je de tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan? SEO optimalisatie is een lange termijn investering. Nu beginnen met deze tips gaat jouw bedrijf in de toekomst echt helpen!